HEAT

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

HEAT er en atletisk og utfordrende klasse som utføres i 38 graders varme og 65 % luftfuktighet. Økten inneholder fem heat i 30-sekunders intervaller med øvelser som bygger på de fem grunnleggende elementene: kondisjonstrening, styrke, balanse, fleksibilitet og hurtighet.

En utfordrende økt som ofte retter seg mot dem som er vant til å trene, men fordi man ikke trener i takt med musikk, kan du enkelt tilpasset tempoet og dermed anstrengelsesnivå etter egen evne.

Ta med deg rikelig med vann (minst 0,5 liter), siden du lett kan komme til å svette veldig mye. Håndkle er obligatorisk, og finnes til salgs eller utleie på stedet.

Økten anbefales ikke for deg som er gravid eller som synes at varme miljøer føles ubehagelig. Har du, eller har du hatt, problemer forbundet med hjerte- og karsykdommer, oppfordrer vi deg til å spørre en lege om råd før du deltar på økten.

Relatert trening

Crosstraining

Klar for en skikkelig utfordring? Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Kompletterende trening

Hot FLX

Hot FLX er full av effektive tøyningsøvelser for deg med stive hamstrings, spenninger i nakken og andre vanlige problemområder. Her arbeider du gjennom hele kroppen i 38 graders varme.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem