Personopplysninger og informasjonskapsler

Hva betyr dette for deg som bruker av satselixia.no?

I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon er vi pålagt å informere deg om at vi bruker såkalte informasjonskapsler (også kalt cookies) på satselixia.no.

Personopplysninger

Alle personopplysninger benyttes for at vi skal kunne yte god service, oppfylle vår del av avtalen, drive markedsføring og oppfylle de krav som ellers stilles til virksomheten vår.

Som kunde er du beskyttet av personopplysningsloven, noe som innebærer at personopplysningene du gir oss, ikke vil bli delt eller spredt til tredjeparter. Opplysningene behandles konfidensielt og brukes utelukkende til de formål som fremgår av siden, og som du godkjenner når du fyller inn opplysningene dine som kunde hos oss. Dermed kan du alltid føle deg trygg når du oppgir opplysninger som kreves for at bestilling via nettsiden skal kunne gjennomføres.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekstfil som lastes ned til datamaskinen din. Denne informasjonskapselen inneholder ikke personopplysninger. Informasjonskapsler brukes for å gi en bruker tilgang til ulike funksjoner. I en informasjonskapsel er det mulig å spore brukerens nettsurfing.

Det finnes to typer informasjonskapsler: Den ene typen lagrer en fil på datamaskinen din over lengre tid. Den andre typen informasjonskapsler er en midlertidig informasjonskapsel (session cookie). Slike informasjonskapsler brukes kun den tiden du surfer på nettstedet.

Vi bruker også informasjonskapsler på sidene våre for at vi skal kunne føre statistikk over hva som bestilles og hvor mye nettstedet generelt benyttes.

Ønsker du mer informasjon?

Vil du ha mer informasjon om informasjonskapsler og loven om elektronisk kommunikasjon, kan du besøke Post- og teletilsynets nettsider.

http://www.npt.no

Som medlem har du rett til informasjon fra SATSELIXIA om hvordan personopplysningene dine behandles. Medlemmer kan én gang per år, ved skriftlig og personlig signert forespørsel til SATSELIXIA, anmode om å få informasjon om hvilke opplysninger som er registrert om dem. 

Brevet sendes til:

SATS NORGE AS Servicekontor
Postboks 4949 Nydalen
0423 OSLO