Om SATS ELIXIA

"We will make the Nordic people healthier and happier."

SATS og ELIXIA fusjonerte i 2014 og skapte en ledende treningssenterkjede med en visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden.

SATS- og ELIXIA-sentrene våre tilbyr moderne og funksjonell individuell og personlig trening samt gruppetrening i de største byene i Norge, Sverige og Finland. Vi ønsker også å hjelpe medlemmene til å trene utenfor sentrene, ved hjelp av et bredt utvalg av digitale verktøy. Vi jobber aktivt med nyskaping i markedet vårt og lanserer hele tiden nye produkter og teknologier.

SATS ELIXIA er en del av Health & Fitness Nordic (HFN), som eies av Altor (51 %) og TryghedsGruppen (49 %). De to eierne har en felles visjon for den videre utviklingen av treningssenterbransjen i de nordiske landene.

SATS ELIXIA i tall

  • ca. 160 treningssenter i Norden
  • mer enn 8 000 ansatte, noe som tilsvarer omkring 2000 heltidsstillinger
  • Ca. 418 000 medlemmer
  • omsetning på ca. 2,6 milliarder NOK
  • 21 millioner besøk i løpet av 2013

Mer om SATS ELIXIA

Vår historie

Mer om SATS ELIXIA.

Ansvar og policy

SATS ELIXIA mener det er viktig å ta stilling til spørsmål som er relevante for samfunnet, og håper vi kan bidra til et bedre samfunn innen aktuelle områder.

Konsernledelse

SATS ELIXIAs konsernledelse.

Samarbeidspartnere

SATS ELIXIAs samarbeidspartnere.

Hjertestarter

SATS ELIXIA sitt mål er at du som medlem skal føle deg trygg når du trener hos oss, derfor har alle våre sentrene hjertestarter. Med interne opplæring i hjerte-lunge-redning for ansatte, er muligheten stor for å redde liv.