Om SATSELIXIA

"We will make the Nordic people healthier and happier." SATSELIXIAs misjon er hver dag å arbeide for å gjøre Nordens befolkning sunnere og lykkeligere.

SATS og ELIXIA fusjonerte i 2014 og skapte en ledende treningssenterkjede med en visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden.

SATS- og ELIXIA-sentrene våre tilbyr moderne og funksjonell individuell og personlig trening samt gruppetrening i de største byene i Norge, Sverige og Finland. Vi ønsker også å hjelpe medlemmene til å trene utenfor sentrene, ved hjelp av et bredt utvalg av digitale verktøy. Vi jobber aktivt med nyskaping i markedet vårt og lanserer hele tiden nye produkter og teknologier.

I 2018 ble SATS BASE lansert i Sverige, et billigere og enklere alternativ til SATS.

SATSELIXIA er en del av Health & Fitness Nordic (HFN), som eies av Altor (51 %) og TryghedsGruppen (49 %). De to eierne har en felles visjon for den videre utviklingen av treningssenterbransjen i de nordiske landene.

SATSELIXIA i tall

  • 160 treningssenter i Norden
  • Mer enn 8000 ansatte, noe som tilsvarer omkring 2000 heltidsstillinger
  • Omsetning på ca. 2,8 milliarder NOK
  • 22 millioner besøk i løpet av 2017

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Mer om SATSELIXIA

Hvorfor SATSELIXIA?

SATSELIXIA tilbyr en treningsopplevelse med stor fleksibilitet som passer for alle. Våre erfarne og motiverte trenere hjelper deg å få det til.

Vår historie

Mer om SATSELIXIA.

Ansvar og policy

SATSELIXIA mener det er viktig å ta stilling til spørsmål som er relevante for samfunnet, og håper vi kan bidra til et bedre samfunn innen aktuelle områder.

Konsernledelse

SATSELIXIAs konsernledelse.

Samarbeidspartnere

SATSELIXIAs samarbeidspartnere.

Hjertestarter

SATSELIXIA sitt mål er at du som medlem skal føle deg trygg når du trener hos oss, derfor har alle våre sentrene hjertestarter. Med interne opplæring i hjerte-lunge-redning for ansatte, er muligheten stor for å redde liv.