Ta utfordringen!

For å delta, hent ditt konkurransekort på et SATSELIXIA-senter.

Frem til og med 30. november utfordrer vi deg til å trene tre utvalgte økter i løpet av ti dager - og du velger fritt blant følgende seks utfordringer: Bli sterkere, få opp pulsen, få indre balanse, danse deg i form, brenn kalorier og få en veltrent og definert kropp. Mer informasjon om de forskjellige utfordringene og treningsøktene får du på nærmeste SATSELIXIA-senter.
Som medlem (med tilgang til gruppetrening) kan du gjøre så mange utfordringer du vil i løpet av perioden 6.–30. november, så lenge du gjennomfører de tre øktene i utfordringen innen 10 dager.

For å være med i trekningen av ett års medlemskap må du ha utført alle de tre angitte treningsøktene innenfor den valgte utfordringen. Vinneren presenteres på Facebook i begynnelsen av desember – og kontaktes direkte av oss.

Savner du tilgang til gruppetrening?

Ikke noe problem! Når du tar en utfordring, får du automatisk tilgang til tre gruppetreningstimer og kan bestille timene via hjemmesiden eller appen vår. Kontakt ditt nærmeste SATSELIXIA-senter for mer informasjon.

IKKE MEDLEM?

Registrer deg her om du ikke er medlem hos oss, men ønsker å delta.

Nyheter