Rosa måned på SATSELIXIA

Vi er stolt sponsor av Rosa sløyfe-aksjonen, og har i oktober flere aktiviteter der du kan være med å bidra.

HVA KAN VI GJØRE SAMMEN FOR Å BIDRA TIL ROSA SLØYFE-AKSJONEN?

VI GIR 5 KR. FOR EN KNEBØY

Last opp bilde eller video på Instagram der du gjør knebøy, og tagg innlegget med #satsmotkreft. Hvor du velger å ta bilde eller filme er helt opp til deg – men bildet og filmen må tagges med #satsmotkreft for at vi skal finne innlegget ditt.

Husk å ha åpen Instagramprofil!

BLI MED PÅ TIMEN «BODY FOR LIFE», OG VI GIR 5 KR PER DELTAKELSE

Møt opp på et av våre sentre og delta på timen Body For Life – og vi gir 5 kr. for hver person som deltar på timen i hele oktober!

ONLINE ROSA SLØYFE TIMER -GRATIS FOR ALLE

Vi har laget 3 spesial-timer for alle som ønsker å trene online i oktober. Timene finnes i både 10 minutter og 30 minutters varianter – og de er åpne for absolutt alle i hele oktober.

Timene du kan trene er:

SE VÅRE FINE ROSA PRODUKTER

Gjennom hele oktober gir vi 10 kr. for hvert rosa produkt du kjøper fra shopen vår på senter. I anledning Rosa sløyfe, tilbyr vi et bredt utvalg av praktiske og fine rosa produkter – så nå kan du handle for en god sak!

 

TA MED EN VENN!

Vi holder åpent hus i hele uke 42, og gir deg her muligheten for å ta med venner og bekjente på trening. De du tar med deg vil også kunne delta på Body For Life, og dermed ta del i innsamlingsaksjonen. Ta kontakt med det senteret hvor dere vil delta på timen, så booker vi en plass for din venn/dine venner.

Vi ønsker dere riktig god trening, og takker for at dere vil være med å støtte Rosa sløyfe-aksjonen sammen med oss!

Nyheter


;