Jobbe i SATSELIXIA

Hvem er vi?

SATS og ELIXIA fusjonerte i 2014 og skapte en ledende treningssenterkjede med en visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden. «We will make the Nordic people healthier and happier» er selskapets visjon, og vi setter kundeservice meget høyt på våre sentre.

Slik er det å jobbe i SATSELIXIA

På våre sentre jobber alle operativt i driften, i møtet med medlemmene. Vi har en Senterleder på hvert senter. Senterleder har totalansvar for driften. Vi har også en Assisterende Senterleder som har ansvar for våre personlige trenere eller gruppetreningsinstruktører, i tillegg har vi rollene salg- og servicemedarbeidere, barnepassere, gruppetreningsinstruktører og personlige trenere.

Hvem er du?

Arbeidshverdagen i SATSELIXIA er variert og aktiv. Alle ansatte spiller en viktig rolle i møte med våre medlemmer og potensielle medlemmer. De som jobber hos oss må være serviceorienterte og trives i møte med andre mennesker, i tillegg til at de har fokus på salg og drives av å skape gode resultater.

Ikke bare en jobb

Hos oss finner du en genuin interesse for trening. Vi elsker trening! Ambisjonen er å spre treningsglede til alle vi møter. Ved å ha riktig kunnskap, mye energi og stort engasjement kan vi få flere til å trene regelmessig. Disse egenskapene gjør det også morsommere å jobbe med oss på SATSELIXIA. Vi pusher og motiverer hverandre, og vi ønsker alltid å være best på det vi gjør.  

Som ansatt i SATSELIXIA, uansett hvilke stilling du har, så er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATSELIXIA trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidsdag enn mange andre.

Ledige stillinger

SATSELIXIA har våren 2016 byttet rekrutteringssystem. Løsningen er mer brukervennlig for deg som skal søke på ledig stilling. Hvis du har din CV liggende på andre arbeidsgiveres karrieresider som støtter Portabel CV, kan den importeres til vårt system ved å bruke Portal CV.

Dersom du tidligere har søkt stilling i SATS eller ELIXIA og ønsker å søke på ledig stilling i SATS ELIXIA nå, må du legge inn din CV og søknad på nytt i det nye systemet.

Lykke til i ditt jobbsøk!

Klikk her for å se ledige stillinger i SATSELIXIA.