Priser på SATSELIXIA

I SATSELIXIA setter du selv sammen ditt medlemskap. Dermed betaler du kun for det du bruker. Du kan også endre medlemskapet ditt, når du vil, og så mange ganger du vil, enten du har bindingstid eller ikke. Enklere blir det ikke!

SATSELIXIA har noe som passer for alle, med priser helt fra 199,- pr måned (gjelder SATS BASE i enkelte regioner), og helt opp til 1599,- hvis du ønsker tilgang til absolutt alt overalt.

Her er tre av de mest vanlige medlemskapene blant våre medlemmer:

OneClubGymOnly

TwoClubGX

CityGX


Ovennevnte priser gjelder ved 12 måneders bindingstid (uten bindingstid tid vil prisen bli + 100 kr per måned). Variasjon i pris avhenger av valg av treningssenter og region.

For deg som ønsker et godt og enkelt treningstilbud til lav pris, har vi SATS BASE i enkelte regioner. SATS BASE er et litt enklere treningssenter, og litt billigere, med priser fra 199,-

Du kan velge mellom:

Barnepass har vi på utvalgte sentre, om du har behov det. Og er du en som ønsker å trene på dagtid, gir vi deg 50,- i rabatt hvis du velger å trene før kl 1500 på hverdager.

Er du klar for å ta et riktig valg? Her kan du sette sammen ditt eget medlemskap, og sjekke hvordan prisene endrer seg i forhold til valgene du tar.

Sjekk også prisene for Personlig trener  og Boot Camp

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

;