PT-START

Vi i SATS ELIXIA ønsker at du skal få den best mulige starten på ditt medlemskap, og vi tilbyr deg derfor to avtaler (2 x 45 min.) med din egen personlige trener (PT) som er inkludert i alle medlemskap med 12 mnd. bindingstid.

Våre PT´er er sertifiserte fra en godkjent PT-utdanning og holder et faglig høyt nivå. I tillegg setter vi fokus på kompetanse innen fagområdene pedagogikk, coaching og vi vil til enhver tid ta hensyn til dine personlige behov og preferanser, slik at opplevelsen din når du møter våre trenere blir så positiv som mulig!

Hva skjer på de to PT-avtalene?

Det aller viktigste for en trener i begynnelsen av et samarbeid, er først og fremst å bli bedre kjent med deg og hvorfor du ønsker å trene hos oss. Dere vil på den første avtalen derfor sette dere ned på et egnet sted for å ta en hyggelig prat der dere sammen definerer en god og riktig målsetning, for deretter å finne den beste løsningen for å nå målet. PT´en din vil underveis foreslå en foreløpig treningsplan de neste ukene, som inneholder de mest fornuftige aktivitetene for at du skal komme nærmere målet ditt og ha det gøy samtidig. En slik treningsplan kan f.eks. inneholde individuell kondisjon- og styrketrening, men også en anbefaling av hensiktsmessige gruppetreningstimer som passer dine målsetninger og ambisjonsnivåer.

Liker du å trene utendørs? Ja, da vil PT´en din også ta hensyn til dette. Dersom det også vil være behov for oppfølging av kosthold, er dette også en naturlig del av personlig trening

Når samtalen er ferdig etter ca. 20-25 min, går dere i gang med selve treningen. Og nettopp treningen er nøkkelen til gode resultater, fordi det er kvaliteten på treningen som avgjør om du oppnår resultater eller ikke. Treningsopplevelsen vil derfor stå i fokus, og PT´en din kommer til å vise deg i praksis hvordan du må trene for å nå målet ditt. Det hjelper ikke å ha en god plan hvis ikke den blir gjennomført etter intensjonen.

På den andre avtalen vil dere i hovedsak gjennomføre en målrettet og motiverende treningsøkt, som bygger videre på det dere snakket om og gjennomførte på det første møtet. Når dere nærmer dere slutten avslutter dere med en liten prat om dine tanker og erfaringer rundt trening så langt, og så blir dere enige om veien videre og hva som blir den naturlige løsningen for deg de neste ukene og månedene.

Dersom du allikevel har noen spørsmål underveis er selvfølgelig våre PT´er behjelpelige med det du måtte ønske, være seg kosthold eller trening.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Vårt utvalg