Et enkelt valg

Følelsen du får etter en god treningsøkt, er helt uslåelig! Er det ikke deilig at fysisk aktivitet kan gi umiddelbar belønning i form av velbehag, energi, stolthet og bedre humør? Trening er en investering i din egen helse og velvære. Og det synes vi du kan unne deg.

Forskning viser at de som trener, føler seg bedre og er sterkere, lykkeligere og mer positive. Derfor gleder det oss stort å kunne inspirere, engasjere og aktivisere over en halv million mennesker i Norden til å trene regelmessig. Hver dag jobber vi for at så mange som mulig skal kunne leve aktive og sunne liv og på den måten bli friskere og mer fornøyde.

Hvilke mål har du med din treningen din? Vil du bli sterkere og smidigere? Løpe et maraton eller få mer energi i hverdagen? Uansett hva målene måtte være, kan vi hjelpe deg å nå dem. I tillegg gjør vi vårt for at du skal ha det morsomt underveis. Valget er enkelt – velg deg selv!

Vi kan trening

Vi er ikke redde for å si at vi er eksperter på trening. Som nordisk markedsleder med det mest nyskapende og komplette treningstilbudet, er det kanskje ikke så rart at vi klarer å tiltrekke oss de beste og mest inspirerende instruktørene. Dessuten satser vi stort på løpende videreutvikling av personalet gjennom SATSELIXIA Academy og søsterselskapet vårt, utdanningsorganisasjonen SAFE. Det er likevel du som er eksperten på ditt eget liv, og vår jobb er å være her for deg og sørge for at du oppnår de resultatene du ønsker av treningen din – uansett mål og treningserfaring.

Vi gjør det enkelt

Vi vet at det kan være vanskelig å få tid og overskudd til å trene, uansett hvor gjerne man vil. Derfor gjør vi det så enkelt som mulig for deg. Vi har flest treningssentre av alle aktører i hele Norden, og markedets desidert bredeste tilbud av gruppetreningstimer – her finner du garantert noe som passer for deg. Med appen vår kan du enkelt planlegge, effektivisere og følge opp treningen både på og utenfor treningssenteret. Dessuten får alle nye medlemmer tilbud om PT START – en økt med en personlig trener som hjelper deg med å få en god og riktig start på treningen.

Hos oss er hele familien velkommen! Uansett hvilken livsfase du befinner deg i, har vi noe for deg. Vi har flere seniortimer å velge blant, og for de aller minste har vi MiniSats. Her kan du trygt og enkelt overlate ungene til våre vennlige barnepassere mens du trener. Born To Move og Kids Parkour er populære kurs når barna har blitt litt eldre.

Vi er først ute med det siste

Trening skal være både utfordrende og morsomt. Derfor tilbyr vi anerkjente treningskonsepter fra verdensledende treningsaktører. Deriblant Les Mills Immersive Fitness, også kalt «Cosmonova Cycling», og Hot Mojo – vår absolutt heteste yogaform. I tillegg utarbeider treningsekspertene våre egne konsepter for at du skal få de beste og mest effektive gruppetreningstimene på markedet. Våre siste nyheter Barre og Yoga for Athletes har allerede blitt kjempepopulære blant medlemmene, og vi har flere brennhete tilbud på trappene, så hold øyne og ører åpne!

"SATSELIXIA er så absolutt den beste treningskjeden som finnes! Masse spennende timer, gode instruktører, sprudlende ansatte og det hele." – Christian Jensen

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem