Derfor lykkes du hos oss

SATSELIXIA tilbyr en treningsopplevelse med stor fleksibilitet som passer for alle. Våre erfarne og motiverte trenere hjelper deg å få det til.

Og nettopp dette er noe vi har et stort fokus på, hver eneste dag. Vår jobb er å støtte deg og bidra til at du oppnår de resultatene du ønsker av treningen. Og vi ser ofte at vi lykkes. Tall fra en fersk undersøkelse, gjort av Opinion AS, viser nemlig at SATSELIXIA-medlemmer trener mer og er lykkeligere enn den generelle befolkningen.

Ung, senior, nybegynner eller topptrent? Det har ingen ting å si. Hos oss vil du hver dag se eldre medlemmer på styrkerommet, debutanter i yoga-salen og topptrente mosjonister som løper på tredemølla.

– Det er ikke sånn at ”du må være sånn og sånn trent” før du begynner hos oss. Om du er fersk og synes det virker skummelt å trene på et treningssenter, trenger du nettopp den oppfølgingen du får hos oss. SATSELIXIA passer for absolutt alle, konkluderer Anita Asplund, regionsdirektør i SATSELIXIA.

Fleksible medlemskap

En annen grunn til at SATSELIXIA treffer så bredt, er den fleksible medlemsmodellen. Vi vet at det kan være vanskelig å få til treningen, uansett hvor mye du vil. Derfor vil vi gjøre det enkelt for deg å legge til og trekke fra trening, etter dine ønsker og behov – og du betaler kun for det du bruker.

"SATSELIXIA er så absolutt den beste treningskjeden som finnes! Masse spennende timer, gode instruktører, sprudlende ansatte og det hele." – Christian Jensen

Rikt treningstilbud som følger treningstrendene

Med flest treningssentre i hele Norden og med markedets største utvalg av treningsøkter vil du garantert finne noe som passer for deg og ditt nivå. Enten du liker å trene alene i studio, sammen med andre i gruppe, spisse formen med våre unike treningskonsept Build’n Burn, Hiyoga og Prformance - eller sammen med en personlig trener. Og hvis du en dag får en langt travlere hverdag, er hjelpen nær: Vi tilbyr både effektive treningsøkter gjennom vårt Online Training-konsept og barnepass på de fleste sentrene i Norge.

I appen vår kan du planlegge, effektivisere og følge opp treningen din – både på og utenfor treningssenteret. Vi spanderer også en introduksjonstime med personlig trener, PT START, som hjelper deg å komme i gang med treningen med en gang - om du binder seg til 12 måneders medlemskap.

«Hvis det ikke hadde vært for personalet hos SATSELIXIA, ville jeg alltid ha trent helt likt. Jeg setter virkelig pris på den inspirasjonen og de tipsene jeg får om hvordan jeg kan fornye og forbedre treningen.» –Mickael Turesson.

Velkommen til SATSELIXIA. Vi hjelper deg til å få det til.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Vil du bli medlem?

Fyll ut med dine personopplysninger så forteller vi deg snart mer om våre medlemskap.

Navn
Telefon
Hvor vil du trene?