Bli sterkere og raskere til sommeren

Bli medlem nå, og få pengene tilbake hvis du ikke klarer å slenge kompisene i sjøen til sommeren.

Saltvann i håret, solkyssede kinn og glitrende øyne. Sommeren er en deilig årstid. Løpetreningen foregår ute i naturen med fuglekvitter som bakgrunnsmusikk, og vektene på treningssenteret byttes ut med å løfte glade barnebarn i luften. Hvordan vi beveger oss om sommeren er ofte litt annerledes enn resten av året, og det er akkurat det vi hos SATSELIXIA vil fremme.

Kom deg gjennom den joggeturen langs stranden i sommer. Ha energi til å leke med barnebarna i parken. Få til å slenge en kompis i vannet. Legg et grunnlag for alle sommerens deilige aktiviteter allerede nå. Og hvis du ikke blir fornøyd med resultatet, får du alle pengene tilbake.

Hvis du blir medlem mellom 1. april og 31. mai*, kan du delta i vårt «Kom i form-tilbud». Tren to ganger i uken i åtte uker på rad. Hvis du ikke er fornøyd med utviklingen etter disse ukene, får du pengene tilbake.

*Gjelder alle medlemskap med 12 måneders bindingstid.

«Kom i form-tilbud» - VILKÅR:

  • Kampanjeperiode: 1. april tom. 31. mai 2018 (forutsetter innmelding i perioden)
  • Kampanjen gjelder kun for ikke-medlemmer
  • Pris avhenger av senter, produktutvalg og bindingstid (12 måneders bindingstid)
  • Et eventuelt refusjonskrav forutsetter trening på senter minst 2 ganger per uke i 8 sammenhengende uker innen 31. juli 2018. Refusjonskravet må fremsettes senest innen samme dato

Hvordan går jeg frem hvis jeg vil benytte meg av denne kampanjen?

Gå til ditt nærmeste SATSELIXIA-senter eller bli medlem online. Kampanjen gjelder bare medlemskap med 12 måneders bindingstid. For å kunne utnytte garantien og få tilbake pengene må du ha oppnådd kravet om å trene minst to ganger i uken i åtte uker etter hverandre. Du må da fylle ut et skjema som avslutter medlemskapet ditt og gir deg pengene tilbake. Skjemaet finner du på Kundeservice – Øvrige spørsmål. Hvis du trives med treningen på SATSELIXIA, vil medlemskapet fortsette som vanlig, og du trenger ikke å gjøre noen ting etter de åtte ukene. 

Jeg ønsker å begynne og trene nå!

Bli medlem online