treningsdagbok - hold oversikt over all treningen din!

Med SATSELIXIAS treningsdagbok kan du holde oversikt over, loggføre og kommentere all treningen din, både på og utenfor SATSELIXIA. Du finner den i den vanlige SATS-appen.

En treningsdagbok er et essensielt verktøy for alle som er opptatt av å følge med på egen fremgang. I vår digitale treningsdagbok loggføres all treningen din på SATSELIXIA automatisk – men du kan også legge inn annen trening utenfor treningssentrene våre, for eksempel en løpetur i skogen, lengdene i svømmehallen eller helgens fotballkamp.

Treningsdagboken gir deg også mulighet til å kommentere treningsøktene dine, noe som gjør det enklere å følge dine egne fremskritt, logge problemer eller hvilke øvelser du gikk igjennom. Du kan også lage en treningsplan ved å sette opp treninger frem i tid. Sett deg et mål, for eksempel å løpe en mil på en bestemt tid, og skriv inn tiden din i treningsdagboken etter hver løperunde. Dette vil garantert øke motivasjonen! 

Hvis du vil bruke treningsdagboken, må du logge deg på med e-postadressen eller medlemsnummeret ditt (medlemsnummeret finner du på baksiden av medlemskortet). Du finner SATSELIXIAS treningsdagbok både på nettet og i appen vår for iPhone og Android.

> Last ned appen til iPhone
> Last ned appen til Android

treningsdagbok

Dette får du:

Med SATSELIXIAS treningsdagbok kan du holde oversikt over all treningen din, både på og utenfor SATSELIXIA. Du får blant annet tilgang til eller mulighet til å:

  • Automatisk loggføring av alle innsjekkinger på SATSELIXIA
  • Loggføre treningsøkter både på og utenfor SATSELIXIA
  • Dine treningsgjennomsnitt og antall timer i løpet av en valgt periode
  • Kommentere treningsøktene dine

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

SATSELIXIAs digitale verktøy

Treningsdagboken

Med SATSELIXIAS treningsdagbok kan du holde oversikt over, loggføre og kommentere all treningen din, både på og utenfor SATSELIXIA. Du finner den i den vanlige SATS-appen.

SATSELIXIAs mobilapp

Hold oversikt over treningen din uansett hvor du er, med appen vår for iPhone og Android.

Booke gruppetreningstimer

Enkelt å booke grupptreningstimer hvor du enn befinner deg – enten på satselixia.no, i vår app eller på bookingstasjonene på våre treningssentre.

;