Barn og ungdom

Tren sammen med barnet ditt med medlemskapet SATS ELIXIA Together. Vi har også SATS ELIXIA Youth for ungdommer mellom 15 og 18 år.

12–14 år - SATS ELIXIA Together

SATS ELIXIA Together er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 12–14 år. Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som du har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dag barnet fyller 12 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år.

SATS ELIXIA Together har 50% rabatt på vårt medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter (minstepris kr 349/449 m/u binding). Unntaket er Prformance, hvor aldersgrensen for å delta er 15-år. Velkommen inn til et av våre treningssentre for å tegne et SATS ELIXIA Together-medlemskap! Les mer om SATS ELIXIA Together her.

15–18 år - SATS ELIXIA Youth

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris. 

For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi 20% rabatt på vårt medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter (minstepris kr 349/449 m/u binding). Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen inn til ditt nærmeste treningssenter for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten. Alle medlemmer under 18 år må ha med en foresatt på senter ved innmelding for signatur på kontrakt og som ansvarlig betaler. 

0 - 11 år Badeland Røa Bad 

Vi har rabattert medlemskap på Røa Bad for barn 0-11 år og eksisterende medlemmer på et av våre trenngssentre. Se priser medlemskap her, se priser drop in her.

Navn
Telefon
Hvor vil du trene?