Barn og ungdom

I medlemskapet SATSELIXIA Together kan du trene sammen med barnet ditt. Vi har også SATSELIXIA Youth som er et tilbud for ungdommer.


SATSELIXIA Together (12-14 år)

SATSELIXIA Together er et medlemskap for barn og ungdom i alderen 12–14 år. Du som forelder/foresatt tegner medlemskapet for barnet ditt, som da får muligheten til å trene sammen med deg eller en annen voksen person som du har godkjent. Medlemskapet kan tegnes fra den dagen barnet fyller 12 år og fram til den dagen barnet fyller 15 år.

SATSELIXIA Together har 50% rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter (minstepris kr. 349,- med binding og kr. 449,- uten binding). Unntaket er Prformance, hvor aldersgrensen for å delta er 15 år. Velkommen inn til et av våre treningssentre for å tegne et SATSELIXIA Together-medlemskap! Les mer om SATSELIXIA Together her.

SATSELIXIA Youth (15–18 år)

For oss er det viktig at ungdommer fortsetter å trene, og derfor tilbyr vi medlemskapene våre til rabattpris. For ungdommer mellom 15 og 18 år tilbyr vi 20% rabatt på våre medlemskap, samt tilganger og tilleggsprodukter (minstepris kr. 349,- med binding og kr. 449,- uten binding). Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang.

Velkommen inn til ditt nærmeste treningssenter for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten. Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt på senteret som kan signere medlemskontrakt og stå som ansvarlig betaler for medlemskapet. 

Badeland Røa Bad (0-11 år)

Vi har rabattert medlemskap på Røa Bad for barn 0-11 år og eksisterende medlemmer på et av våre treningssentre. Se priser her.

Navn
Telefon
Hvor vil du trene?
 

;